Welkom op mijn website.

Mijn liefde voor het landschap van de IJssel, waar ik de helft van mijn leven naast heb gewoond en nu dicht bij de Sallandse Heuvelrug, komt tot uiting in mijn schilderijen. 

 

Paarden en hondenportretten

Naast mijn landschappen heb ik altijd dierportretten in opdracht gemaakt. Kijk voor VOORBEELDEN op Info Dierportret.

Vooral de paarden zijn mijn specialiteit. Nu ik meer tijd heb voor vrij werk, zullen er ook meer werken met dieren in het landschap, maar ook paarden in mijn vrije werk verschijnen. Deze passie houdt je je leven lang.
 

 

NIEUWS - Juni 

Kunstival-Holten 16 juni

Op deze zondag wordt het 2e Kunstival gehouden. Een creatieve route op de Beuseberg met een uitgebreid programma, van lekkere hapjes, zelf schilderen, brocante kunst etc. 
Er zijn 3 startpunten, ik sta zelf bij de Scouting aan de Liezenweg 9. De andere 2 punten zijn Het Wijnhuis en de tuin van Rita Beltman. Het begint om 11.00 uur tot 16.00 uur.


Landelijk Atelierweekend op zaterdag 22 en 23 juni

Het atelier is op beide dagen geopend van 11 uur tot 17.00 uur.
Te zien zijn mijn schilderijen van de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, die ik hier op mijn site heb staan, want een foto kan nooit precies een origineel schilderij weergeven en het is leuk om te zien waar een kunstenaar werkt.
Voor koffie en thee wordt gezorgd, want het moeten natuurlijk een paar gezellige dagen worden. Het atelier ligt aan de Okkenbroekerveldweg 9, te Okkenbroek. In de driehoek Bathmen/Holten en Deventer.  link Landelijk Atelierweekend met kaart waarop alle deelnemers